Roer 114 Groningen
0653776186
info@draagvandaag.nl

Waarom een draagconsult

draagvandaag.nl - Draagconsulent in Groningen e.o.

Waarom een draagconsult

Op internet zijn veel filmpjes en foto’s te vinden over hoe je kunt dragen. Met sommige filmpjes kom je een heel eind, en met andere misschien niet. Toen ik zelf nog geen draagconsulent was, heb ik ook geprobeerd om te knopen aan de hand van filmpjes. Ik kwam er niet uit. Mijn dochter zat niet goed in de doek, en ook voelde het voor mijzelf niet goed. Ik wist dat het niet goed zat. Maar om dan precies te zeggen wat er niet goed gaat, en dit dan ook nog aan te passen, lukte mij niet met behulp van alleen filmpjes.

Als je gaat autorijden, neem je ook eerst rijlessen. Je wilt het goed doen, en niet eerst wat aanmodderen. Zo is het ook met het dragen. Wel zo veilig. Een draagconsulent heeft een opleiding gedaan. Weet precies hoe je een draagdoek moet knopen en hoe je een draagzak moet aanspannen. Ik kan precies zien hoe jij het doet, en geef heel gericht tips. Doordat ik dit systematisch aan jou aanleer, en jou richtlijnen geef, kun je na het consult zelf dragen op een veilige en comfortabele manier.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.